Proizvodnja OEM dijelova

Tijekom 25 godina postojanja stekli smo značajno iskustvo i specijalizirali se za proizvodnju OEM originalnih proizvoda od čelika. Naš portfelj uključuje male i velike serije proizvoda, gotove sklopove i podsklopove. Nudimo sve proizvodne procese i podržavamo kupce u svakoj fazi njihovog proizvodnog životnog ciklusa – od proizvodnje prototipa i serijske proizvodnje do proizvodnje rezervnih dijelova.

OEM Industrije

Kompleksni proizvodi naših kupaca zahtijevaju jedinstvenu kombinaciju naših mogućnosti koja nam omogućava da postignemo prilagođenu ponudu koja će zadovoljiti željene potrebe kupaca. Naše mogućnosti, koje uključuju montažu, izradu, upravljanje zalihama, obradu, vruće pocinčavanje, kontrola kvalitete, istraživanje i razvoj, štancanje, izradu alati i  zavarivanje  koriste se u raznim primjenama i predstavljaju proizvodne faze proizvoda koji proizvodimo.

  Građevinska industrija

  Industrija proizvodnje strojeva

  Elektro industrija

Naš rad s tvrtkama za koje proizvodimo OEM proizvode strogo je povjerljiv. Iz tog razloga u fotogaleriji možete vidjeti samo djelomičnu paletu proizvoda koje proizvodimo.