Povećanje konkurentnosti društva Omega d.o.o.

Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja.
Kratki opis projekta:Provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja“ Društvo OMEGA d.o.o. je izradilo novu poslovnu web stranicu Društva u sklopu koje je formiran i web katalog proizvoda Društva. Poboljšana primjena mrežnih marketinških rješenja dovesti će do bolje vidljivosti proizvoda i usluga Društva na tržištu, a posljedično i do povećanja konkurentnosti Društva kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu.

Ciljevi projekta: opći cilj projekta je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti Društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja prisutnosti na tržištu te vidljivosti proizvoda i usluga Društva, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj.
Specifični ciljevi projekta su stvoriti kvalitetno i ažurno web rješenje koja omogućuje informiranost posjetitelja te predstavlja primarni kontakt Društva s javnošću, klijentima, potencijalnim klijentima, medijima i drugima. Kroz implementaciju nove web stranice, cilj je stvoriti kvalitetno i ažurno web rješenje koje posjetiteljima pruža aktualne i lako dostupne informacije, omogućava uštede vremena i resursa u komunikaciji s potencijalnim klijentima, postići što bolju komunikaciju s javnošću te veću informiranost iste, postići što bolju i bržu prezentaciju Društva na Internetu, te ostvariti dvosmjernu komunikaciju s posjetiteljima web stranica.

Očekivani rezultati projekta:
Izrađena je, implementirana i stavljena u funkciju nova web stranica društva OMEGA d.o.o.
U sklopu web stranice je implementiran i web katalog proizvoda Društva.
• UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 127.500,00 kn
• EU SUFINANCIRANJE PROJEKTA: 76.500,00 kn
• RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 25.02.2019. – 25.02.2020.
• KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA:
→ Marko Premužić
→ Kontakt: +385 99 30 80 325
→ Mail: marko@omega.hr
Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

Please let us know if you would like further information about our products.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Omega internet stranice, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).