EU projekt

Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja.nKratki opis projekta: Provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja“ Društvo OMEGA d.o.o. je izradilo novu poslovnu web stranicu Društva u sklopu koje je formiran i web katalog proizvoda Društva. Poboljšana primjena mrežnih marketinških rješenja dovesti će do bolje vidljivosti proizvoda i usluga Društva na tržištu, a posljedično i do povećanja konkurentnosti Društva kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu.
Ciljevi projekta: opći cilj projekta je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti Društva OMEGA d.o.o. poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja prisutnosti na tržištu te vidljivosti proizvoda i usluga Društva, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj.
Specifični ciljevi projekta su stvoriti kvalitetno i ažurno web rješenje koja omogućuje informiranost posjetitelja te predstavlja primarni kontakt Društva s javnošću, klijentima, potencijalnim klijentima, medijima i drugima. Kroz implementaciju nove web stranice, cilj je stvoriti kvalitetno i ažurno web rješenje koje posjetiteljima pruža aktualne i lako dostupne informacije, omogućava uštede vremena i resursa u komunikaciji s potencijalnim klijentima, postići što bolju komunikaciju s javnošću te veću informiranost iste, postići što bolju i bržu prezentaciju Društva na Internetu, te ostvariti dvosmjernu komunikaciju s posjetiteljima web stranica.
Očekivani rezultati projekta: Izrađena je, implementirana i stavljena u funkciju nova web stranica društva OMEGA d.o.o.

  • Ukupna vrijednost projekta: 127.500,00 kn
  • EU sufinanciranje projekta: 76.500,00 kn
  • Razdoblje provedbe projekta: 25.02.2019. – 25.02.2020
  • Kontakt za više informacija +385 99 30 80 325, marko@omega.hr
  • Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr